Vergeet mij niet bloemen - Ginneken Breda

Bloemen uit alle seizoenen

Ons assortiment bloemen verandert met het seizoen mee.

vanaf

€ 29,95

Bedrijfsabonnement: elke week verse bloemen

Wie voor een bloemenabonnement bij Vergeet mij Niet bloemen kiest, geniet elke week moeiteloos van een vaas vol verse bloemen. Wij komen op een afgesproken tijdstip bij u langs met prachtige seizoensbloemen. Iedereen fleurt van een mooi boeket bloemen op terwijl u er als bedrijf geen rompslomp van heeft.

Prachtige boeketten
Wij vertalen uw wensen in verrassende boeketten, originele bloemcreaties en sublieme bloemarrangementen. U kunt ook bij ons terecht om boeketten voor verjaardagen en jubilea te bestellen.

Sfeervol werken en genieten
Een uitnodigende bos bloemen bij de receptie staat garant voor een sfeervolle entree. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat planten positief inwerken op het gemoed van werknemers. Iemand die uitkijkt op een pot met planten of een vaas vol bloemen voelt zich veel beter dan collega's die het zonder natuur moeten stellen.

Bloemenabonnement op proef
Vergeet mij Niet BLOEMEN vrolijkt kantoren, bedrijven en horecazaken graag op. Toch kunnen we het ons voorstellen dat u zo'n bedrijfsabonnement eerst even wilt uitproberen. Nieuwe klanten bieden we daarom een proefabonnement aan. 

Interesse?
U kunt uw wensen toelichten in een persoonlijk gesprek.
Mail ons vrijblijvend uw gegevens, wij nemen graag contact met u op.

INFORMATIEAANVRAAG:
.
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode & plaats:
Aantal vazen:
Budget per week:
Vragen / opmerkingen