Vergeet mij niet bloemen - Ginneken Breda

De mooiste dag van uw leven!

Laat  Bloemen Breda (Vergeet Mij Niet )uw huwelijk opfleuren met de allermooiste bloemen.

vanaf

€ 75,00

Bruidswerk, bruidsboeketten en bruidscorsages

Wat mooi dat u gaat trouwen, gefeliciteerd!

Bij een feestelijke bruiloft hoort een heerlijk geurende bloemenpracht. Die ene, wel heel bijzondere dag zou niet af zijn zonder bloemen. Wij kunnen het bloemwerk volledig in de stijl van uw trouwdag verzorgen. Dankzij onze bloemenkennis en jarenlange ervaring geeft
Bloemen Breda (Vergeet Mij Niet BLOEMEN )uw bruiloft elke gewenste uitstraling.

Wat is uw droom als het gaat om het bruidsboeket?
Onze bloembinderij geniet bekendheid vanwege het verzorgen van prachtige trouwarrangementen. Samen met u stellen we het gewenste bloemwerk samen. Hebt u al enig idee welke bloem het op de dag van het huwelijk gaat worden?

Kiest u voor uw lievelingsbloemen, voor bruidsbloem stephanotis of juist voor de roos, hét symbool van liefde en passie? Droomt u van een bruidsboeket uit één kleur of ziet u een brede waaier aan pasteltinten of een wijd boeket van kleuren voor u? Wilt u bloemen met een sterk of licht parfum? En hoe zit het met de vorm: druppelvormig, waterval of juist hedendaags of speels en handgebonden? 

Bij bloemwerken voor een bruiloft kunt u denken aan:
         - hand- en draadgebonden bruidsboeketten,
         - corsage of boutonnière,
         - mandjes met strooibloemen,
         - bloemwerk bruidsauto,
         - bloemversiering in ’t stadhuis en/of de kerk,
         - tafelversiering in ‘t restaurant,
         - decoratie feestlocatie.

Voorpret in onze bloemwinkel
Dromen over de kleur, stijl en vorm van het bruidsboeket hoort bij het toeleven naar de trouwdag. Bij Bloemen Breda (Vergeet mij Niet BLOEMEN ) nemen we de tijd om u te inspireren. U bezoekt onze bloemen winkel het beste op afspraak. Omgeven door een kleurrijke bloemenzee doet u bij ons inspiratie op en u bladert er op uw gemak in allerlei voorbeeldboeken.

Samen kijken we welke bloem perfect werkt in de huwelijkssetting
Samen stellen we het gewenste bloemwerk samen. We bespreken welk boeket mooi bij uw jurk zal passen en hoe we de stijl van dat boeket - indien u dat wenst - kunnen doorvoeren in de autoversiering, de corsages en op de trouw- en/of feestlocatie.

Expertise, bloementips en inspiratie
Een trouwdag behoort tot de meest bijzondere dagen van het leven. Ons team en de bloemen in de winkel zijn erop uit het bloemwerk voor de bruiloft  tot een fantastische herinnering en fotogenieke gebeurtenis te maken. Wij verkopen alleen kwaliteitsbloemen en uit de vele soorten die er zijn, kiezen we de bloem die het beste past bij uw bruidsbudget.

Liefst op afspraak
Bij trouwarrangementen werken we het liefst op afspraak zodat we uw bruiloft ongestoord de aandacht kunnen geven.

Bruidswerk in stijl  
Wij verzorgen het bloemwerk volledig in de stijl van uw trouwdag en staan u graag terzijde met persoonlijk advies, bloementips en inspiratie. Laat u het weten als we mogen helpen om de bruiloft compleet te maken?

Meer informatie
Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek de bloemen winkel in Breda Belcrum.