Vergeet mij niet bloemen - Ginneken Breda

Eustoma en eucalyptus

Gemengd met eucalyptus is een passend cadeau voor bijna ieder moment.

vanaf

€ 20,00

Bloemen

Vergeet Mij Niet BLOEMEN  heeft een groot assortiment bloemen. Ons assortiment verandert mee met de seizoenen, maar de mooie grote rozen uit Ecuador en de prachtige Grand-Prix-rozen zijn er het hele jaar door.

Elke ruimte fleurt op van een kleurig boeket bloemen
Wij vertalen uw bloemenwensen in verrassende boeketten, originele bloemcreaties en sublieme bloemarrangementen. Vergeet Mij nietBLOEMEN in de Belcrum is gespecialiseerd in verse eigentijdse boeketten.

Particulieren en bedrijven
Behalve particulieren maken ook veel kantoren, bedrijven en horecazaken geregeld gebruik van onze bloemenexpertise. U kunt een wekelijks of maandelijks bloemenabonnement bij ons afsluiten. Voor elk budget zoeken we een mooie prijsbewuste oplossing. "Topbloemen voor een redelijke prijs" is een van de reacties die onze klanten aan ons in een recensie schreven.

Service en sfeer
Wij brengen graag sfeer en ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Op verzoek komen we voor advies bij u langs. Dan komen we óf gewoon even kijken óf we nemen potten en planten mee zodat we kunnen uittesten wat er bij u thuis of op de zaak het mooiste combineert bij het interieur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek Vergeet mij Niet Bloemen in Breda. 
In onze mooie winkel wacht u een bloemenadvies op maat. 
Kom gerust eens langs, wij verwelkomen u graag.